Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Πόσα αυτοκίνητα θα καταστρέψουμε;

Οι περισσότεροι κάτοικοι του Δήμου μας έχουν περάσει από την ισόπεδη διάβαση των τρένων έξω από το Δημοτικό Διαμέρισμα Γέφυρας, και πολλοί από μας έχουν σκεφτεί εκήνη την ώρα: "πιο σιγά, θα καταστρέψω το αυτοκίνητο" και πολλοί ακόμα θα μονολογούν: "μα τόσο πολύ κοστίζει το ελαστικό υπόστρωμα στις διαβάσεις τρένων;"
Η απάντηση στα ερωτήματα που εύκολα γεννούνται είναι πως ο ΟΣΕ προτίθεται να τοποθετήσει ελαστικό υπόστρωμα, με την προϋπόθεση πως ο Δήμος θα τοποθετήσει την τσιμεντένια υποδομή κάτω από το ελαστικό. Η σκυροδέτηση που απαιτείται είναι 60 κυβικά μέτρα, που αυτό αντιστοιχεί σε 4-5 χιλιάδες Ευρώ. Το ποσό αυτό της δαπάνης δεν δέχεται να τα δαπανήσει ο Δήμος με την ετιολογία ότι στην διάβαση αυτή των τρένων ΘΑ γίνει υπέργεια γέφυρα ... (σε 10 - 100 χρόνια) ....
Και ως τότε ??? ... ποιος θα επισκευάζει τον κατεστραμμένο δρόμο ??? Αυτό δεν κοστίζει ???
Ποιος θα επισκευάζει τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα ??? Αυτά δεν κοστίζουν ???
Την δήλωση πως ο ΟΣΕ βάζει τον ελαστικό τάπητα, με υποχρέωση του Δήμου να κάνει την υποδομή ελέχθη δια στόματος Δημάρχου κου. Αραμπατζή σε συνεδρίαση Τοπικού Συμβουλίου της Γέφυρας.

Μα Επιτέλους κύριε Δήμαρχε, στον Δήμο σας ανήκουν και οι δημότες του Βαθυλάκκου και της Γέφυρας, σε αντίστοιχη διάβαση μεταξύ Αγ. Αθανασίου και χωραφιών, καλύψατε την δαπάνη της τσιμεντένιας υποδομής (εκεί που περνάν 1-2 αυτοκίνητα την ώρα) σε αυτή που περνάν 100 - 200 αυτοκίνητα ???

4 σχόλια :

  1. Στον Βαθύλακο και στη Γέφυρα μας έχουν τελείως παρατημένους, να μην πω @@@@@@@@@.
    Τη διασταύρωση του Βαθυλάκου, θα γίνει κάτι ποτέ?
    Ή θα θρηνήσουμε κι΄άλλα θύματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε καλε επιτελους αντιληφθηκαμε οτι ο κ.Δημαρχος μας εχει παρατηση και μονο ενδιαφερεται για τον Α.Αθανασιο και οσα δημοτικα διαμερισματα του ειναι υποτελεις.
    ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ
    Ειναι ολοφανερο οτι εχει το Βαθυλακο παρατημενο και ο λογος ειναι οτι προπαγανδιζει τον σημερινο τοπικο προεδρο κ.Δεβετζογλου που ο ανθρωπος ειναι παιδι του χωριου, δεν τον υποστηριζω γιατι στης προυγουμενες εκλογες τυγχανει να ψηφισα τον κ.Αραμπατζη αλλα ως κατοικος αντικειμενικος ειμαι με το δικιο,ισως και να μην φταιει ο δημαρχος αλλα κατι λαμογια δημοτικοι συμβουλοι που εχει απο τον βαθυλακο που εχουν παρει ψηφο με ατασθαλιες-λοβιτουρες-παρανομες ενεργειες για ψηφοθυρικους λογους.
    Εγω φιλικα συνιστω στο κ.Αραμπατζη να παρει στο πλευρο του αξιους-τιμιους-οραματικους-δραστηριους-ανθρωπους που εχουν κανει προοδο στην προσωπικη τους ζωη- και να αποβαλει τα παρασιτα (του Βαθυλακου) που τον περιτριγυριζουν τοσα χρονια κι μονο κακο θα του κανουν τα επομενα χρονια.
    Ενα πραγμα να ξερεται οτι οσα και παραπονα να κανουμε οι κυριοι εχουν παθει ανοσια.
    Αυτο που τους τρομαζει ειναι ο ενημερωμενος-ενωμενος-υπερηφανος-μορφωμενος λαος και το χρωμα το μαυρο των εκλογων.
    Αν τα λογια μου ειναι σκληρα και τυχον το διαβασει ο δημαρχος ας με καλεσει σε ανοικτο διαλογο.
    Επισυμαινω στο κ.Αραμπατζη δεν μοιρολατρο αλλα ουτε ειμαι απο τα γκρινιαρικα ατομα δοξαζω τον ΘΕΟ γιαι εχω την υγεια μου και την δυναμη ψυχικη-σωματικη να παλευω δημιουργοντας.
    ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με συγχωρείς φίλε ‘ανώνυμε’, μας λές οτι φταίνε οι δημοτικοί σύμβουλοι για την κατάσταση του Δήμου; Κατάλαβα καλά; Φίλε μου το μοντέλο διοίκησης του Δήμου είναι Δημαρχοκεντρικό γενικά, όλα πηγάζουν και κατευθύνονται απο τον Δήμαρχο. Δεν γνωρίζεις οτι ο Δήμαρχος κινεί τα νήματα σε όλα μέσα στον Δήμο; Πιστεύεις οτι δεν κατευθύνει τα μέλη της παράταξής του; Σε πληροφορώ πως το κάνει, πόσο μάλλον αν σκεφτείς ποιόν πολιτικό χώρο εκπροσωπεί και που ξέρουμε πώς λαμβάνονται οι αποφάσεις μεταξύ τους. Ο άνθρωπος είναι πάνω απο 10 χρόνια στην ηγεσία του Δήμου με διαφορετικούς συνεργάτες και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα όχι μόνο στην Γέφυρα απο την οποία είμαι αλλά πουθενά σε όλο τον Δήμο. Ο κύριος ‘τίποτα’ (παραφράζοντας την φράση γνωστού πολιτικού). Φυσικά έχουν και κάποια ευθύνη οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του (της αντιπολίτευσης ούτε καν τους λογαριάζει στα Δ.Σ.) αλλά την κύρια ευθύνη την φέρει ο Δήμαρχος. Στην δουλειά μου αλλά και στην πολιτική ο αρχηγός είναι υπεύθυνος για το ποιούς θα επιλέξει, πώς θα τους κουμαντάρει και τι αποτελέσματα θα φέρει. Αν δεν κάνει τίποτα φεύγει γιατί δεν μπορεί να κάνει κουμάντο! Άρα κάνει ζημιά! Και ο συγκεκριμένος Δήμαρχος είναι εμφανές οτι δεν μπορεί να κάνει κουμάντο, δεν ξέρει που παν τα τέσσερα. Εσύ φίλε μου μετά απο 11 χρόνια ακόμη τον δικαιολογείς;

    Γιάννης - Γέφυρα
    jmkeynes3@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε συνδημοτη Γιαννη.Δεν δικαιολογω κανενα, τα εκφραζεις παρα πολυ σωστα.Οτι την ολη ευθυνη την φερνει ο δημαρχος με της επιλογες που κανει. Εγω ερωτω εμεις τι κανουμε;
    Οσο γι΄αυτο που λες να φυγει αυτοι δεν φευγουν,εμεις πρεπει να τους στειλουμε σπιτι τους,φτανει ολα εχουν ενα τελος.
    Προταση μου ενημερωστε-επιμορφωστε βγαλτε απο το σπιτι τους τον κοσμο της Γεφυρας πιεστε τον πολιτιστικο συλλογο να αναλαβει δραση επιμορφωσεων για καλυτερη ποιοτητα ζωης οχι μονο χορους και πανηγυρια ο λαος της Γεφυρας ειναι τιμιος-εργατικος-προοδευτικος και αξιζει πολλα περισσοτερα.Επισης ξερω οτι εχεται εναν παρα πολυ ικανο προεδρο τοπικου συμβουλιου τον Μαριο Σαβελλη στηριξτε τον ολοι μαζι ετσι ωστε να εχει δυναμη φωνης.Μαζευτητε ολοι μαζι οι συλλογοι μαζι με το προεδρο σας και να γινεται ολοι μαζι μια γροθια.Ασχολειθητε με τα τοπικα προβληματα ενημερωστε τον κοσμο για την συμπεριφορα του δημαρχου.
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...