Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πρωτοφανής γραπτή αντίδραση με δελτίο τύπου.


 Πρωτοφανής αντίδραση και μάλιστα γραπτή, με δελτίο τύπου, από το Δήμο Χαλκηδόνος σε ανάρτηση του blog koyfaless. Σε ένα Δήμο που ΔΕΝ δουλεύει τίποτα, το modus operandi της προπαγάνδας δουλεύει άψογα!

   Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, σε προ τετραμήνου δημοσίευμα των blog koyfaless (24 Οκτωβρίου 2014) ανέφεραν για το δόγμα Μηντσιούδη – Τσουκνιδά, «όλα στα Κουφάλια όλα για τα Κουφάλια», που το δημοσίευμα είχε να κάνει για την μεταφορά δημοτικών υπαλλήλων από την Δημοτική Ενότητα του Αγ. Αθανασίου στα Κουφάλια. Το «γραφείο τύπου» του Δήμου μας θεώρησε το δημοσίευμα ως «κακόβουλο» και υποχρεώθηκε να απαντήσει «ανώνυμα, υπόγεια και σκοτεινά κέντρα» όπως τα χαρακτηρίζει.
   Και στο δεύτερο σκέλος της αυστηρής επιστολής του με Δελτίο τύπου η «Υπεύθυνη Διοίκηση του Δήμου μας» (όπως αυτοχαρακτηρίζεται στην επιστολή της), αναφέρεται σε παλιότερο ακόμη δημοσίευμα (4-10-2014) που είναι αναδημοσιευμένο από άλλο blog.
   Ο Δήμος έχει να ασχοληθεί με δεκάδες προβλήματα του συσσώρευσαν οι Διοικήσεις του χρόνια τώρα, έχει να ασχοληθεί με την Ευρωπαϊκή κατεύθυνση του Δήμου μας, να μετριάσει την φτώχεια και την ανεργία που έχει χτυπήσει την πόρτα των συνδημοτών μας, Να καταμετρήσει και να συντάξει πρόγραμμα ώστε οι δημότες να ζήσουν σε ένα σύγχρονο Δήμο, παρ’ όλα αυτά ο Δήμος μας ασχολείται με δημοσιεύματα των blog, και δίνοντας «σικέ - αποκλειστικές» συνεντεύξεις σε ένα και μόνο blog!!!
   Εσείς Κυρίες και Κύριοι που συντάσσετε τα «Δελτία τύπου» του Δήμου μας φροντίστε παρακαλώ όταν διαφωνείε με την άποψη ενός blogger, να είστε πιο «Ευγενικοί» και όταν απευθύνεστε σε διαχειριστές ενός blog να μιλάτε σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο και όχι ενικό … έτσι να μη ξεχάσουμε τελείως και τους κανόνες της γραμματικής … «πληθυντικός ευγενείας» λέγεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...