Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Δήλωση κ. Αλεκάκη Γιάννη



 Ερωτηματικά αφήνει η δήλωση στην προσωπική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης – facebook, του Δημοτικού Συμβούλου και Αντιπροέδρου ΔΕΥΑΧ κ. Αλεκάκη Γιάννη, για «γάντζωμα εξουσίας» και για «αποπροσανατολισμό υποσχέσεων» της Διοικούσας παράταξης (και ευθέως στο Δήμαρχο). Αναμένουμε τις επόμενες πολιτικές κινήσεις του που φαίνεται να κρατά αποστάσεις από τον Δήμαρχο και ίσως να δούμε μια επόμενη ανεξαρτητοποίηση.


Θέλω να θυμίσω σε κάποιους ότι στις Δημοτικές εκλογές του 2010 είχαμε υποσχεθεί στους πολίτες του Δήμου μας ότι θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη για τη νίκη με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και όχι στραμμένο στο γάντζωμα της εξουσίας!!!!

Είχαμε υποσχεθεί να δώσουμε τη μάχη για τις ερχόμενες γενιές και όχι για τις επόμενες εκλογές!!!!

Γιάννης Αλεκάκης Δημοτικός Σύμβουλος.

11 σχόλια :

  1. κατι παραξενο συμβαινει!!! και ολα αυτα τα λεει ο κυριος αλεκακης;; μηπως τα αντεγραψε απο καπου;
    ή κατι του ταξανε καλυτερο καποια αλλη παραταξη, καμμια αντιδημαρχια ή κανενα βολεμα...θα δειξει.

    για αλλη μια φορα ολοι οι αναξιοι εκμεταλευονται καταστασεις για να ανεβουν πολιτικα.
    χρονια ο κυριος αλεκακης εκλεγμενος, εδω σε αυτο το βημα ας μας αναφερει εμπρακτα με εργα τι αγωνες εδωσε για τον τοπο του και για ποιους παλεψε να υλοποιηθουν.
    καινουρια μοδα τωρα οι ανεξαρτητοποιησεις οτι δηθεν αυτοι ειναι ευαισθητοι πολιτικα και θελουν το καλο μας θαρρεις και οι αλλοι θελουν το κακο μας.
    δυστηχως το κακο τους τον καιρο κυριε αλεκακη σε αυτους που θα σε ξανα ψηφισουνε εσενα και παρομοιοι σου.
    δεν σας τιμα εσας κυριοι που κρινετε και κατακρινετε τον δημαρχο ειτε ανεξαρτητοποιηστε εν μεσω της περιοδου διακυβερνησης γιατι καποιοι σας επελεξαν για την παραταξη ή κινηση, στην ουσια αυτους προσβαλετε και δεν θα επρεπε να ξανα πατε να ζητησετε την ψηφο τους και δικαιολογημενα να σας παρουν στο κυνηγι.
    αρα κυριοι εδω μιλατε οτι δεν εκτιμησατε σωστα τα ηγετικα σας στελεχη της παραταξης.
    πως θελετε να σας πιστεψουμε οτι εχετε αντιληψη;

    φιλικη συμβουλη κυριοι αναξιοι ανεγκεφαλοι με της ανεξαρτητοποιησεις αντι να ασχοληθειτε με τον ανεργο νεο, τον ανεργο πατερα που πασχιζει να σπουδασει τα παιδια του, τον αρρωστο μικροσυνταξιουχο που του εκοψαν την συνταξη και δεν φτανει η συνταξη ουτε για φαρμακα ουτε για να βοηθησει τα παιδια, με την αναβαθμιση τοπικα της παιδειας, της τοπικης αναπτυξης, με τον εξαθλιωμενο εργατη, τον ταλαιπωρημενο αγροτη, με την ασφαλεια των δημοτων, καθωσαστε και μας ζαλιζετε με την καθε χαζομαρα που σας ερχεται στο κεφαλι...η φιλικη συμβουλη ειναι να εχετε στο μυαλο σας την κοινωνικη αγανακτιση και εκρηξη ολων των προαναφερωμενων κατηγοριων συναθρωπων σας...δεν θα σας σωσει τιποτα.

    με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία...μαλλον κυριε αλεκακη ολοι σας πρεπει να κατευθυνθηται προς τον οφθαλμιατρο γιατι εχετε προβλημα με το βλεμμα σας, κατι για αλλοιθωρο μας φερνει...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μας εξηγησετε κυριε διαχειριστα γιατι διαγραψατε την διατυπωση;μηπως ελεγε καυτες αληθειες; εαν ειχε υβριστικες λεξεις ας αφαιρουσατε αυτες μονο.
      παρακαλω οπως το αναρτησετε αμεσως.
      γιατι θα θεωρηθει οτι καπιλευεστε το μπλογκ για πολιτικη προβολη και οφελος.

      Διαγραφή
    2. Αφαιρέσαμε ΜΟΝΟ μία υβριστική λέξη και τίποτα άλλο!
      Και παρακαλώ να σταματίσετε να βρίζετ.
      Το blog είναι πολιτικό να γίνοντε πολιτικές αντιπαραθέσεις και γόνημος διάλογος.
      Αν θέλετε να βρίζετε μπορείτε να δημιουργήσετε ένα blog εύκοκα και γρήγορα και να "τα χώνετε" σε όποιν θέλετε ...
      Έχουμε θέσει κανόνες στην ανάρτηση σχολίων και παρακαλώ να τους σεβαστήτε!

      Διαγραφή
  3. http://alekakis.blogspot.gr/

    ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΛΕΚΑΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ (για «γάντζωμα εξουσίας») ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΕΜΑΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ή ΜΗΤΕ ΠΡΟΟΔΟ Ή ΜΗΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ Ή ΜΗΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.

    ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΛΑΛΙΣΑΝΤΑΣ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΛΗ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΚΑΚΗ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΚΟΥΣ.
    ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ;.
    ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΝΕΩΝ;
    ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΑ ΑΝΤΕ ……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννης Αλεκάκης17 Μαΐου 2013 στις 5:21 μ.μ.

    Είμαι υπερήφανος που ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση και το μεγάλο κέρδος μου από αυτή την ιστορία θα είναι ότι πάντα θα μπορώ να εκφράζομαι και να κριτικάρω χρησιμοποιώντας το όνομα μου. Γιατί η ανωνυμία για μένα είναι σκοτάδι και τίποτα άλλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aytoi pou miloyn gia gantzoma sthn eksoysia einai aytoi pou apo ti gnorizo eixan sti8h gia mia 8esi amoivomenh sthn dioikish toy dhmou kai oxi mono alla pro8ysan kai melh ths oikogenias toys se programata toy dhmou ( semynaria ). malon den exoyn xortash akomh.

      me thn monh diafora den eimouna pote emis8os se dymosia 8esh airetoy , kai mhn ksexnate kyrie alekakh pos eimouna 3 xronia anergos kai ean gnorizetai kala pos stamatisa meta apo hmeres kai pire kapoios allos sthn 8esh mou. kai ektos aytou den proo8ysa kapoion diko mou . kalo einai na gnorizoumai kai na kratame thn 8esy mas eos pragmatikos airetos pou endiaferetai gia tous polites tis koinonias pou sas ekseleksan . kai oxi gia ta xrhmata emis8on 8eseon . h prosforasas sta kina einai epi xrhmansis kai oxi epidi agapatai ton topo mas .

      kyrie alekakh h politikh sas den einai sosth to mono amis8hs den eisastan toso kairo tora pou to kratos ekopse toys paxylous sas mis8oys apo ths 8eshs kai ths epitropes pou symetixataieidi exetai apoxorish apo poles apo aytes giath den eixatai na kerdisetai , kai apo ti antilabanomai 8eletai na pareti8ytai kai apo antiproedros tis DEYXA logo elipsis (komistron ). opote aytoi pou exoyn gantzo8h apo thn karekla tis eksousias kai nomizan pos o dhmos einai epixeirish toys apoxoroyn atakta . kai ean ontos den amibestai ton teleytaio diasthma kalo einai na paraminetai sthn 8esh sas kai na prosferetai pragmatiko ergo amis8i. kai na kseretai pos h koinonia mas exei kourasth apo oles tis ypoti8emena eksipnes politikes .

      ΝΤΡΟΠΗ - ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ειμαι υπερηφανος που ειμαι ανωνυμος και δεν λεω βλακειες φανταζεστε να ειχα ασχοληθει με την τοπικη αυτοδιοικηση και επωνυμα να λεω ασυναρτησιες; και να ειμαι επωνυμα εκτος τοπου και χρονου.
      και το σκοταδι αν βρισκετε σε επωνυμη ή ανωνυμη περιπτωση μαλλον καποιο λαθος γινετε εδω.και βρισκετε στο μυαλο καποιου.

      Διαγραφή
  5. ειμαι υπερηφανος που ειμαι ανωνυμος και δεν λεω βλακειες φανταζεστε να ειχα ασχοληθει με την τοπικη αυτοδιοικηση και επωνυμα να λεω ασυναρτησιες; και να ειμαι επωνυμα εκτος τοπου και χρονου.
    και το σκοταδι αν βρισκετε σε επωνυμη ή ανωνυμη περιπτωση μαλλον καποιο λαθος γινετε εδω.και βρισκετε στο μυαλο καποιου.
    γι αυτο κυριε εκλεγμενε αλεκακη μην αντιδηκιται αντιμετωπιστε την πραγματικοτητα.και αντι να τρωτε χρονο σε φωτογραφιες και με το παραμικρο αντιδικιες.ασχολειτε με τα παρακατω:
    με τον ανεργο νεο, τον ανεργο πατερα που πασχιζει να σπουδασει τα παιδια του, τον αρρωστο μικροσυνταξιουχο που του εκοψαν την συνταξη και δεν φτανει η συνταξη ουτε για φαρμακα ουτε για να βοηθησει τα παιδια, με την αναβαθμιση τοπικα της παιδειας, της τοπικης αναπτυξης, με τον εξαθλιωμενο εργατη, τον ταλαιπωρημενο αγροτη, με την ασφαλεια των δημοτων, και θα σας παραδεχτω.
    οταν μιλαμε για μια προσωπικη σας αναρτηση που μας παρεπεμψε καποιος αναγνωστης, παρατητηρησα οτι δεν μιλατε για καποιο θεμα αναπτυξης, ειτε ανεργιας ειτε αγροτιας, ειτε νεολαιας αλλα υπαρχουν παρα παρα πολλες φωτογραφιες προβολης σας κοροιδευοντας ετσι μια μαζα ψηφοφορων.
    τελος παντων ο Θεος να βαλλει το χερι του.

    αγανακτισμενοσ ανωνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παραξενη η συμπεριφορα του κυριου Αλεκακη για να μην αντεκρουει τις παραπανω διατυπωσεις, μαλλον αρχισε και ασχολειτε πλεον με την κοινωνια, ή εχει αποδεχτει τα παραπανω οτι ειναι η πραγματικοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριοι μην ειστε αχαριστοι την καταπολεμηση της ανεργιας που πασχιζει ο κυριος Δημαρχος δεν την αναγνωριζεται; Τον ερχομενο μηνα θα κανει κοινωφελης προσληψης 104 ατομων, με μηνιαιο μισθο 490 ευρω.Οπως και προσληψη μια θεση γενικου γραμματεα παραθετω αποφαση δημοτικου συμβουλιου και η κριση διαφορας μισθων δικια σας εν μεσω οικονομικης κρισης.
    Στην συνέχεια ο Αντιδήµαρχος Οικονοµικών κος Χούλιας Κωνσταντίνος, εισηγήθηκε του θέµατος και είπε:
    «Με την αρ. 446/2013 Απόφαση ∆ηµάρχου εγκρίθηκε η πρόσληψη Γενικού Γραµµατέα στο ∆ήµο Χαλκηδόνος από
    1/9/2013 έως 31/12/2013. Επειδή η ανάγκη αυτή δεν υπήρχε κατά το χρόνο σύνταξης του προϋπολογισµού έτους 2013
    δεν έγινε η αντίστοιχη πρόβλεψη. Η αµοιβή Γενικού Γραµµατέα ισούται µε το 65% του ποσού της αντιµισθίας
    ∆ηµάρχου, δηλαδή στην περίπτωση της υπηρεσίας µας 3.420,00 € * 65%= 2.223,00 € * 4 µήνες= 8.892,00 €
    Στη συνεδρίαση κλήθηκαν και παραβρέθηκαν:
    ο ∆ήµαρχος κος Μπίκος Ιωάννης
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Αγ.Αθανασίου, Κοντσές Στ. - παρών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Αδένδρου, Παπαδηµητρίου Ι. – παρών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Βαθυλάκκου, Καλαϊτζής Π - παρών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Γέφυρας, Κατσώρας Ευθ.. - απών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Κουφαλίων, Γκορίδης Χαρ. - απών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Μ.Μοναστηρίου, Γκέλτσος Απ. - απών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Ν.Μεσήµβριας, Ξενίδης Ευστάθιος. - απών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Προχώµατος, Κατηρτσίδης Γ. - απών
    ο Πρόεδρος ∆.Κ. Χαλκηδόνος, Βασιλικός Θεόδωρος- παρών
    ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αγχιάλου, Ναρλής Ι. - απών
    ο Πρόεδρος Τ.Κ. Βαλτοχωρίου, Καρκαµάνη Στ. - απούσα
    ο Πρόεδρος Τ.Κ. Ελεούσας, Ιωακειµίδης Χαρ. - απών
    ο Πρόεδρος Τ.Κ.Ξηροχωρίου, Χ’ αποστόλου Ν. – απών
    ο Πρόεδρος Τ.Κ. Παρθενίου, Χρηστίδης Θεοδ. – απών
    ΑΔΑ: ΒΛ96ΩΗ2-30ΥΕισηγούµαστε την αναµόρφωση του προϋπολογισµού ως εξής:
    -Αποσπούµε από τον ΚΑ 02.00.6736.001 µε τίτλο «καταπολέµηση ανώφελων κουνουπιών» το ποσό των 9.000,00 και
    το µεταφέρουµε στο αποθεµατικό
    Συνολικό ποσό µεταφοράς στο αποθεµατικό: 9.000,00 €
    Στη συνέχεια
    - Αποσπούµε από το αποθεµατικού το ανωτέρω ποσό των 9.000,00 € και ενισχύουµε τον ΚΑ 02.00.6031.001 µε τίτλο
    «αποδοχές υπαλλήλων ειδικών θέσεων και λοιπών θέσεων συµβάσεων µίσθωσης έργου».
    Για την ανωτέρω αναµόρφωση έχουν ισχύ οι διατάξεις του άρθρου 161 του Ν.3463/2006, του άρθρου 23 παρ.5 Ν
    3536/2007 και του άρθρου 8 παρ. 2 και άρθρου 83 του Β.∆. 1959»
    Κατόπιν, ο Πρόεδρος κάλεσε το ∆ηµοτικό Συµβούλιο να αποφασίσει σχετικά.
    Το ∆.Σ. έπειτα από διαλογική συζήτηση, αφού άκουσε τον Πρόεδρο και έλαβε υπόψη του :ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΖΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΟΧΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ.

    ΑΝΕΡΓΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...