Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αγαπάμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την τοπική αγορά


   Η κρίση έχει αγγίξει για τα καλά την πόρτα μας και μας αφορά άμεσα. Είναι αναγκαία η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και αγοράς. Αφουγκραζόμαστε την αγωνία των πολιτών και των επιχειρηματιών του Δήμου μας, και προτείνουμε την στήριξη των τοπικών αγορών και προϊόντων που παράγονται, μεταποιούνται και διακινούνται από τους συνδημότες μας.



Στηρίζοντας και προτιμώντας τις τοπικές αγορές
  •   Στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας των δικών μας ανθρώπων     
  •   Δεν φεύγουν τα χρήματά μας από τον τόπο μας
  •   Ενισχύουμε την τοπική οικονομία
  •   Δημιουργούμε καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας
  •   Ενισχύουμε έμπρακτα την τοπική αγορά. Είναι δίπλα μας. Συμφέρει. Δεν χάνουμε χρόνο. Ψωνίζουμε απ΄ όλα. Ενισχύουμε την ανάπτυξη του τόπου μας.
   Πρέπει και μπορούμε να κάνουμε τις αγορές μας από τις επιχειρήσεις του Δήμου μας. Έτσι βοηθάμε την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας.
Στηρίζουμε τα τοπικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας. Αυξάνουμε την απασχόληση, αναπτύσσουμε την οικονομική δραστηριότητα.
Στις τοπικές αγορές μας βρίσκεις όλα τα προϊόντα, που σου χρειάζονται σε άριστη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

   Και τελειώνοντας οι άνθρωποι που έχουν καταστήματα δίπλα μας είναι οι γείτονές μας, οι φίλοι μας, οι άνθρωποι που έχουμε το θάρρος να τους χτυπήσουμε την πόρτα σε μία ανάγκη μας.

Βοηθήστε τους και θα σας το ανταποδώσουν !!!

1 σχόλιο :

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ.

    1.Τι είναι η Υπέρυθρη Θέρμανση;
    Η Υπέρυθρη Θέρμανση είναι μια καινοτόμος τεχνολογία εκπομπής υπέρυθρης θερμότητας, στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή που εκπέμπει ο ήλιος, αλλά και το ανθρώπινο σώμα. Η εκπομπή αυτής της ενέργειας είναι επίσης γνωστή και ως Βιογενετικό Υπέρυθρο, ενώ έχει επιστημονικά αποδειχθεί η ευεργετική της επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό.
    Πρόκειται για μια τεχνολογία που επιτρέπει την απευθείας θέρμανση των στερεών σωμάτων, είτε οργανικών, είτε ανόργανων (ανθρώπων, ζώων και αντικειμένων), χωρίς την ανάγκη θέρμανσης του ενδιάμεσου αέρα. Κατά συνέπεια, οι απώλειες της θερμικής ενέργειας είναι πρακτικά μηδενικές, αφού η Υπέρυθρη Θερμότητα μεταφέρεται ομοιογενώς στα σώματα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει ενδιάμεσος αέρας.
    Η θέρμανση με υπέρυθρη ακτινοβολία αναπτύχθηκε από ιατρικούς επιστήμονες και αξιοποιείται για τις αποστολές του ανθρώπου στο διάστημα, τις θερμοκοιτίδες, τις σάουνες αλλά και μια ποικιλία από θεραπευτικές εφαρμογές. Πρόκειται για την πλέον εξελιγμένη, ασφαλή και αποδοτική τεχνολογία θέρμανσης, με τα περισσότερα οφέλη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
    2.Γιατί η Υπέρυθρη Θέρμανση είναι ο πλέον φυσικός και υγιεινός τρόπος θέρμανσης; Η Υπέρυθρη Θέρμανση είναι ο μόνος τρόπος θέρμανσης που μιμείται πιστά τον φυσικό τρόπο με τον οποίο μεταδίδεται η θερμότητα στο ίδιο μας το ηλιακό σύστημα ή αν θέλετε τον τρόπο με τον οποίο μας ζεσταίνει ο ήλιος καθημερινά. Ο τρόπος που η φύση επέλεξε να ζεσταίνει το ανθρώπινο σώμα δεν είναι τα ρεύματα θερμού αέρα, αλλά η έκθεσή μας στην ευεργετική Υπέρυθρη Θερμότητα του ήλιου.
    Τα συμβατικά μέσα θέρμανσης που αξιοποιούνται ευρέως σήμερα, βασίζονται κατ’ εξοχήν στην κυκλοφορία θερμών ρευμάτων αέρα, κάτι που αντιτίθεται άμεσα στον φυσικό τρόπο διάδοσης της θερμότητας και είναι - τελικά - επιβλαβές για τον άνθρωπο. Η θέρμανση με ρεύματα ζεστού αέρα, είναι ασύμβατη με τα κύτταρα των έμβιων οργανισμών.
    Τόσο τα καλοριφέρ όσο και τα κλιματιστικά και τα αερόθερμα, δεσμεύουν τον κρύο αέρα από το δάπεδο του χώρου και τον ανακυκλοφορούν ζεσταμένο, με «βίαιο» τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι η ανάδευση της σκόνης και των μικροοργανισμών στο χώρο, ενώ παράλληλα, οι γύρω τοίχοι που είναι πιο ψυχροί από τον αέρα, υγροποιούν μέρος αυτού που επικάθεται επάνω τους (δημιουργείται δηλαδή υγρασία).
    Επίσης, τα μέσα θέρμανσης που αξιοποιούν τα ρεύματα αέρα παρουσιάζουν και ένα ακόμη μειονέκτημα, που δεν είναι άλλο από την διαφορά θερμοκρασίας στα δομικά στοιχεία του χώρου, όπου μεταξύ οροφής και δαπέδου παρατηρείται διαφορά έως και 7°C.

    Ένας ιατρός - πνευμονολόγος λοιπόν, είναι εύκολο να σας εξηγήσει τις επιβλαβείς συνέπειες της κυκλοφορίας της σκόνης και των μικροοργανισμών στον αέρα που αναπνέετε, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε κρίσεις άσθματος και αλλεργικές εξάρσεις.Η Υπέρυθρη Θέρμανση από την άλλη, ζεσταίνει το χώρο «ήπια» και ομοιόμορφα και έτσι, όχι μόνο δεν αναδεύει τη σκόνη αλλά εξασφαλίζει και την ομοιογενή θερμοκρασία των δομικών στοιχείων, με διαφορές ίσες ή μικρότερες των μόλις 2°C.

    ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.
    http://efzin-thermansi.blogspot.com

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ.
    6938782255.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...