Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ



 Με οριακή διαφορά 128 ψήφων σε 20.410 έγκυρα ψηφοδέλτια, με μεγάλο ποσοστό λευκών, άκυρων και αποχής εξελέγη Δήμαρχος Χαλκηδόνος ο κ. Γιάννης Τσουκνιδάς, με ποσοτό 50,3% και 10.269 ψήφοι, έναντι 49,7% και 10.141 ψήφοι του κ. Αραμπατζή.
   Αναλυτικά παρακολουθήσατε σε χρόνο που διδόταν αποτελέσματα από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας που οριακά προηγήθηκε ο κ. Τσουκνιδάς.
   Παρακάτω έχουμε τα τελικά αποτελέσματα στον Δήμο μας και πως ψήφισαν τα χωριά του Δήμου.

 Δημοτική ενότητα Αγ. Αθανασίου
Δημοτικό Διαμέρισμα Αγ. Αθανασίου
Τοπικό Διαμέρισμα Αγχιάλου

Δημοτικό Διαμέρισμα Βαθυλάκου

Δημοτικό Διαμέρισμα Γέφυρας
 
Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Μεσήμβριας

Τοπικό Διαμέρισμα Ξηροχωρίου

Δημοτική ενότητα Κουφαλίων
Δημοτικό Διαμέρισμα Κουφαλίων

Δημοτικό Διαμέρισμα Προχώματος (Πρόχωμα)

 Δημοτικό Διαμέρισμα Προχώματος (Καστανάς)
 Δημοτικό Διαμέρισμα Προχώματος (Ακροπόταμος)

Δημοτική ενότητα Χαλκηδόνας
Δημοτικό Διαμέρισμα Αδένδρου
Τοπικό Διαμέρισμα Βαλτοχωρίου

Τοπικό Διαμέρισμα Ελεούσας
Δημοτικό Διαμέρισμα Μ. Μοναστηρίου (Μ. Μοναστήρι)
Δημοτικό Διαμέρισμα Μ. Μοναστηρίου (Λουδίας)
Δημοτικό Διαμέρισμα Παρθενίου
Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλκηδόνας

8 σχόλια :

  1. Δεν είστε καθόλου προσεκτικοί με τα στοιχεία που δίνετε. Δεν μπήκατε καν στον κόπο να δείτε την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, ακόμη και σήμερα που έγινε η τελική ενσωμάτωση. Η διαφορά είναι 595 σταυροί (10.481 και 51.5% έναντι 9886 και 48.5%)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε πολύ προσεκτικοί Κύριε, τα στοιχεία τα αντλούμε από την επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, (Δεν τα κατασκευάζουμε εμείς) ... Μπείτε στον κόπο να δείτε την ιστοσελίδα της Περιφέρειας και δεκτή η παρατήρηση γιατί το Υπ.Εσ. δείνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αποτελέσματα.
      Πάρτε όποια θέλετε ... Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο !

      Διαγραφή
  2. Κύριε μου, με συγχωρείτε αλλά δεν είστε καθολου προσεκτικοί. Είναι δυνατόν να υπάρχουν επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών κι εσείς να προβαίνετε σε αυτή την ανάρτηση και μάλιστα να προχωράτε και σε ανάλυση; Γνωρίζετε πως γίνετε η ροή αποτελεσμάτων στην Περιφέρεια και πως στο Υπουργείο; Σας παρακολουθούσα το βράδυ και τώρα συνειδοτοποιώ ότι δίνατε (όχι εσκεμμένα) παραπλανητικά αποτελέσματα. Λίγο προσοχή παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη για τα 2-3 ορθογραφικά παραπάνω. Τα επίσημα αποτελέσματα είναι εδώ:
    http://ekloges.ypes.gr/may2014/dn/public/index.html#{"page":"level","params":{"level":"dhm_d","id":9038}}

    Η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι το αποτέλεσμα έκρινε η τοπικιστική ψήφος στα Κουφάλια. Βέβαια και οι δύο υποψήφιοι (και φιλαράκια παλαιόθεν) είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ σε ότι κι αν σχολιάσατε ...
      Τα επίσημα αποτελέσματα και αυτά που θα ισχύουν μετά την διαφωνία Περιφέρειας και Υπουργείου είναι αυτά που θα αναρτηθούν από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης.
      http://www.protodikeio-thes.gr/opencms_prot/opencms/ProtSite/ekloges/apotel_synd_2014.html
      Το αποτέλεσμα που προέκυψε από τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο μας είτε είναι 500 είτε 100 αφενός είναι το ίδιο (Τσουκνιδάς Δήμαρχος) αφετέρου ΔΕΝ περιμένουμε ΚΑΜΙΑ αλλαγή στην κατάντια του Δήμου μας !!!

      Διαγραφή
    2. συμφωνώ με τα γραφόμενά σας dimites chalikodonos, οτι είτε 500 είτε 100 είναι το ίδιο πράγμα, αλλά εσείς το κάνατε αυτό, δίνοντας γραμμή στους "προοδευτικούς" ψηφοφόρους σας για μαύρισμα του φαρμακοποιού! Αυτά, για να μη βγάζετε την ουρά σας απέξω κύριοι του Φώτη. Εσείς αποφασίσατε ποιός θα είναι ο δήμαρχος, οπότε θα πρέπει να υποστείτε και την κριτική, και όχι να κάνετε μόνο κριτική εσείς!

      Διαγραφή
  4. Η Δημοκρατία κύριοι είναι ένα πολύτιμο αγαθό... και οι πολίτες αποφάσισαν με δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν μπορούμε να κρίνουμε έτσι τον νέο δήμαρχο και το νέο δημοτικό συμβούλιο.Εμπάθειες και συμπάθειες να μείνουν στην άκρη προς το παρόν και να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό λέγεται δημοκρατία; Κάποιοι με 28% στον α΄ γύρο να παίρνουν τις 20 από τις 33 έδρες του δήμου, να παίρνουν όλα τα χωριά του δήμου Χαλκηδόνας και να τους τρώμε και στη μάπα για 5 χρόνια. Άντε ουστ μάπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...