Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Βρισκόμαστε αναμφίβολα σε μια δύσκολη καμπή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την Ελλάδα γενικότερα με την διοικητική μεταρρύθμιση που επιχειρεί η Κυβέρνηση, σε μια οικονομική δυσχέρεια Εθνική και Διεθνής.

Η διοικητική μεταρρύθμιση με το πρόγραμμα «Καλλικράτης» έχει να συνενώσει τους πρώην Καποδιστριακούς δήμους σε ακόμα μεγαλύτερες Διοικητικές Μονάδες Δήμων, να καθορήσει νέα δομή στις αρμοδιότητες, τις ευθύνες και την λειτουργία των Δήμων.

Η νέα αυτή Διοικητική δομή απαιτεί ανθρώπους, αφενός Ικανούς πολιτικά, επιστημονικά και διοικητικά και αφετέρου ανθρώπους με ικανότητες συνεργασίας, επιλογής συνεργατών να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο που θα βρουν μπροστά τους, μιας και από τον Ιανουάριο του 2011 πολλές νέες αρμοδιότητες έχουν να προστεθούν στο έργο του Δήμου.

Ο Νέος Δήμαρχος που θα αναλάβει τα ινία του Δήμου θα πρέπει να ισορροπεί μεταξύ Περιφέρειας, Αθήνας και Βρυξελλών. Θα αναπτυχθούν δυνατότητες για πόρους πέραν των Εθνικών, (εκτός των δυσκολιών που θα προκύψουν) στις Νέες Διοικητικά μονάδες.

Σε αυτή τη νέα σελίδα που ανοίγει για τον τόπο μας ο Ικανός πολιτικά να σταθεί στο τιμόνι του Νέου Δήμου Χαλκηδόνας είναι ο Παναγιώτης Τσανής.
Ο Παναγιώτης σε όλη τη μακρόχρονη πορεία του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει δείξει Άριστα δήγματα γραφής διοίκησης και συνεργασίας.
Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να συνενώσει τάσεις και ροπές για να δημιουργήσει μια νικηφόρα και δημιουργική πορεία για τον Δήμο μας. Έχει αποδείξει και στο παρελθόν και είναι έτοιμος να το επαναλάβει πως δεν είναι έρμαιο παραπολιτικών συντεχνιών και κλικών που παραδοσιακά έχουν ταλανίσει τον τόπο τα τελευταία χρόνια.

Με χέρια καθαρά, φωνή διαυγής, όραμα και πρόγραμμα για τον τόπο μας, ο Παναγιώτης ρίχτηκε στον αγώνα διεκδίκησης του Δημαρχιακού θώκου, και σ’ αυτόν το όμορφο αγώνα θα βρει πολλούς συμπαραστάτες.

Η συντακτική ομάδα του blog «Δημότες Αγίου Αθανασίου» δηλώνουν την στήριξή τους στον Αγώνα του Παναγιώτη Τσανή.

Όσοι απ’ όλους εσάς πιστεύετε στις δυνατότητες του Παναγιώτη δηλώστε το ξεκάθαρα σε πιθανή τηλεφωνική δημοσκόπηση.

ΝΑΙ … οι προσδοκίες είναι Μεγάλες για τον Δήμο μας !!!
ΝΑΙ … ο Παναγιώτης μπορεί !!!

Η συντακτική ομάδα του blog:
- Στεργιάδης Απόστολος
- Αλεξανδράκης Γιάννης
- Ανέστης Μιχάλης
- Σαατσάκη Νίκη
- Πέτκογλου Κώστας

27 σχόλια :

  1. Θα ήθελα να ρωτήσω τον Παναγιώτη, μιας και είναι (ακόμη) μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, Τι ενέργειες κάνανε με τα ΕΣΠΑ και αν έγιναν τι έργα είχαν εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και επίσης γιατί δεν προχώρησε η "περιβόητη" αποχέτευση στην Γέφυρα και η σύνδεση στον Α.Α?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν γνωρίζει ας μας πει γιατί έβαλαν αυτά τα κολωνάκια στο δημοτικό σχολείο. Τα κολονάκια αυτά εμποδίζουν την εύκολη πρόσβαση των αυτοκινήτων στο σχολείο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουν αιτία πολλών ατυχημάτων τα πρωινά που πάνε τα παιδιά στο σχολείο. μην ξεχνάμε ότι κυρίως οι γυναίκες πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο το πρωί με τα αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλος ο Παναγιωτης Τζανης αξιζει να τον στηριξουμε δινοντας του μια ευκαιρεια. Αλλα δεν γνωριζουμε τις επιλογες των συνεργατων του απο τα δημοτικα διαμερισματα, μην κανει και αυτος επιλογες απο λαμογια και αναξιους δηθεν πολιτικους που ενδιαφερονται μονο για την παρτη τους (ας το προσεξει αυτο).Γιατι το εργο θα το δουμε δυο φορες.Καλη επιτυχια φιλε Παναγιωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποιοσδήποτε εκτός του νυν δημάρχου είναι τέλειος.
    Μην ξεχνάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γι αυτά τα κολονάκια στο δημοτικό πρέπει να πάνε όλοι τους φυλακή με το πρώτο ατύχημα. Απαράδεκτη ενέργεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ νόμιζα πως εγώ είμαι στραβός και δεν μου άρεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα μέσα στον δρόμο βάζουν ότι τους κ@βλ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η τροχαία τα επιτρέπει αυτά; Ρώτησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά δεν έδωσε απάντηση στο ερώτημα που έκανα περί ΕΣΠΑ ο Παναγιώτης. Μήπως δεν ασχολήθηκαν καν με το θέμα; Μπορεί και πιστοποίηση να μην μπήκαν στον κόπο να πάρουν, λες και ο τόπος μας δεν έχει ανάγκη από μεγάλα έργα όπως αποχέτευση σταθμός βιολογικού καθαρισμού, μιας και δεν ξέρετε υποθέτω ότι ένα από τα μέτρα του συγκεκριμένου κοινοτικού προγράμματος ασχολείται με την διαχείρηση των αστικών αποβλήτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε Tolis,
    Μίλησα τηλεφωνικά με τον Παναγιώτη και μου υποσχέθηκε το απόγευμα θα σε απαντήσει.
    Δικαιολόγησέ τον μιας και οι μέρες έχουν πολύ τρέξιμο και δεν βρήκε χρόνο να απαντήσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ Tolis συγνώμη που δεν απάντησα,δεν ειναι οτι σας σνομπάρισα,απλά ειναι οι ημέρες δύσκολες,ζητώ την κατανόηση σας. Τώρα για το ΕΣΠΑ ολοκληρωμένες μελέτες ύψους 1700000 έχειυποβάλει μονο η ΔΕΥΑ α] αγωγός υδρευσης απο Γέφυρα σε Μεσήμβρια β]δεξαμενή ύδρευσης στον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ γ]τηλε έλεγχος αντλιοστασιων του δήμου . Ο Δήμος έχει καταθέσει μόνο μια μελέτη για αναμόρφωση του χώρου γιορτης κρασιού αγχιάλου, την τελευταία ημέρα που έληγε η προθεσμία,χωρις να είναι πλήρης ομως ο φάκελος[χρειαζόταν πολεοδομική μελέτη] ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΒΛΕΠΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,ΣΧΟΛΕΙΑ,ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΈΚΑΝΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ η περιβόητη αποχέτευση στην ΓΕΦΥΡΑ, δεν προχώρησε οπως είχε εξαγείλη και υποσχεθή ο κος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ προεκλογικά παρ,ολο που υπήρχε έτοιμη μελετη [απο την εποχή που η ΓΕΦΥΡΑ ηταν κοινότητα]ΚΑΙ αυτό γιατί σαν δημος, δεν φροντίσαμε να ενταχθούμε σε κάποιο Ερωπαικό πρόγραμμα, ετσι ωστε να έχουμε ολοκληρωμένη μελέτη και χρηματοδότηση για το σύνολο του ΔΗΜΟΥ.ο κος ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ κατάφερε σ΄΄αυτόν τον τομέα, στα 12 χρόνια που ειναι Δήμαρχος να φτιάξη το εσωτερικό μόνο δικτυο στον ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ,βρίσκοντας κάποια χρήματα απο εδώ και απο εκεί και πέρα απο αυτό τίποτε ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ Παναγιώτη εκτιμώ την συνεισφορά σου στα κοινά, αλλά υποχρεούμε να αντιπαρετεθώ μαζί σου για αυτά που ανάφερες - ΕΣΠΑ - προσπαθώντας να σώσεις ότι δεν σώζεται. Η ύδρευση στη Γέφυρα έγινε πριν από 5 χρόνια περίπου αν θυμάμαι καλά που δεν ήταν σε ισχύ τα ΕΣΠΑ. Όσον αφορά τα άλλα έργα που ανέφερες φαντάζομαι τον ίδιο χρόνο θα είχαν γίνει. Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι σαν Δήμος χάσαμε την ευκαιρεία να χρησιμοποιήσουμε ένα ακόμη οικονομικό εργαλείο για ανάπτυξη. Τι φταίει λοιπόν γι' αυτήν την αδιαφορία; Δεν νομίζω τα "ίδια" έσοδα του Δήμου να είναι αρκετά για τέτοιου είδους έργα! Τώρα που είναι καιρός πρέπει να απομωνόσουμε τους παράγοντες που μας πάνε "πίσω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από τα πιο αξιοσημείωτα άρθρα αυτού του blog. Τόσο 'θυμιάτισμα', αναρωτιέμαι αν προσβλέπει σε κάποια οφέλη, αρθρογράφε.

    Οι νέες μεγάλες δομές που καθορίζει ο 'Καλλικράτης' αναδεικνύουν την ανάγκη της στελέχωσης των Δήμων από ανθρώπους με εξαιρετικά αυτοδιοικητικά και τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά. Απόλυτα σύμφωνοι αρθρογράφε, ο νέος δήμαρχος πρέπει να ισορροπεί μεταξύ περιφέρειας, Αθήνας και Βρυξελλών. Αυτό προϋποθέτει όμως ένα πτυχίο, μεταπτυχιακά ίσως, οπωσδήποτε πολύ καλή γνώση των Αγγλικών, για να πω τα βασικά. Και σε αυτό το σημείο εσύ προκρίνεις, θριαμβολογώντας, τον κο Τσάνη, υποβιβάζοντας κατά τη γνώμη μου την αξία των κειμένων σου.

    Ο κος Τσάνης δεν διαθέτει αυτά τα στοιχεία. Έλεος, συνταξιούχος του ΟΤΕ είναι. Επιπλέον έγινε αόρατος επανηλειμμένα, π.χ. το 2008 όταν η γνωστή χαρτοβιομηχανία πέταξε τόνους καμμένων απορριμάτων στο ίδιο του το χωριό, τη Γέφυρα, προτάσσοντας το πολιτικό συμφέρον του. Ετσι θα υπερασπιστεί και τα συμφέροντα του δήμου έναντι άλλων δήμων; Δε νομίζω.

    Δεν είναι όμως μόνο ο κος Τσάνης που απέχει παρασάγγας του ιδανικού δημαρχιακού προφίλ. Ψάξτε τα βιογραφικά των υπόλοιπων υποψήφιων όλων των κομμάτων. Έλεος, ξανά. Δεν μπορείς π.χ. να πουλάς λαχανικά στις λαϊκές αγορές και να θέλεις να γίνεις δήμαρχος Χαλκηδόνας, το 2010, επειδή είσαι βαθιά γαντζωμένος στα κομματικά γρανάζια. Πόσο απύθμενο θράσος έχουν όλοι αυτοί οι μανάβηδες, φαρμακοπώληδες, συνταξιούχοι,, κλπ, κλπ, να ζητούν την ψήφο μας; Πόσο μειωμένη αντίληψη των πραγμάτων έχουν όλοι όσοι θα τους ψηφίσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όχι!Φίλε Ανώνυμε (9/9/2010) Είναι πάγια αντίληψη στις Δημοκρατίες να έχει το δικαίωμα ο κάθε πολίτης οποιαδήποτε επαγγέλματος να διεκδικεί την ψήφο των πολιτών. Εσύ τι θάθελες; Οι πολίτες που διεκδικούν την ψήφο μας να είναι μόνο δικηγόροι ή τεχνοκράτες με πτυχία;
    Όσοι έχουν ανεπτυγμένο το ένστικτο της προσφοράς από οπούδηποτε κι αν προέρχονται έχουν το δικαίωμα να μετέχουν ενεργά στα κοινά.
    Όσον αφορά αν έχει τα προσόντα διοίκησης τα έχει εκ των πραγμάτων αυτός που έχει τα "κότσια" να αντιπαρατεθεί με τα μεγάλα συμφέροντα προς όφελος των πολιτών και όσον αφορά τις ειδικές γνώσεις, υπάρχουν και οι σύμβουλοι που θα έχει κοντά του.
    Μειωμένη αντίληψη μπορώ να καταλογήσω μόνο σ' αυτούς που δεν ψηφίζουν με τη διακιολογία ότι οι υποψήφιοι δεν αξίζουν της προσοχή μας.
    Ο Περικλής στον Επιταφιό του έλεγε " Ότι αυτοί που δεν συμμετέχουν στα κοινά δεν είναι Φιλήσηχοι πολίτες αλλά άχρηστοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έκανες λάθος ανάγνωση των όσων έγραψα. Φυσικά και πρέπει να ψηφίζουμε. Και να επιλεγουμε, με κρίση και γνώση. Βέβαια μη συγκρίνεις τη δημοκρατία του Περικλή με τη σημερινή. Δεν είχαν κόμματα, ξέρεις τότε. Και κανείς μανάβης δεν θα τολμούσε να διεκδικήσει ηγετικό ρολο.

    Συμφωνώ επίσης ότι, δημοκρατικα, σήμερα ο καθένας μπορεί να κατέβει για υποψήφιος. Οι Κατμαν, Βεργης, Λεβέντης, όλοι δικαιωματικα κατηλθαν.

    Η πλάκα όμως σταματά εδώ. Το να παρουσιάζεται ως ιδανικός, ως μεσσίας, να διοικήσει ένα δημο 40.000 κατοίκων ένας απόφοιτος μέσης εκπαίδευσης, μη γνώστης έστω μιας ξένης γλώσσας, πάει πολύ.

    Είναι απαραίτητο ο δήμαρχος να έχει τεχνοκρατικο υπόβαθρο, αστειευομαστε; Πρέπει π.χ. να ξερει να διαβάζει έναν προϋπολογισμό. Αλλιως ο δημος μπαίνει μέσα και χαμπαρι δεν παιρνει (ουκ ολιγα παραδείγματα). Πρέπει να μπορει να σηκωνει το τηλεφωνο και να μιλά με κάποιον από άλλη χώρα για να διεκδικήσει κάποια κεφαλαια. Εδώ που φτασαμε, φτάσαμε γιατί προκρίνονται και ανακυκλωνονται οι ιδιοι και οι ιδιοι, παρίες των κομματικών εξουσιών, που βάζουν δίπλα τους άσχετους κομματοσκυλο-συμβούλους (βλέπε νυν δήμαρχο Αγίου Αθανασίου ως τρανό παράδειγμα).

    Με το κείμενο σου αντι να μας προτρέπεις να ενεργήσουμε ως σκεπτομενοι πολίτες, μας προτρέπεις να ανακυκλωσουμε τα ίδια παλια υλικα. Λυπάμαι, αλλά δεν πειθομαι. Ζω στον 21ο αιώνα και οχι στη δεκαετία του 1980.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυστυχώς αυτοί που θα μπορούσαν να κάνουν κάτι
    έχουν αποσυρθεί και δεν ασχολούνται με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και ποιος είναι αυτός που μπορεί και αποσύρθικε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να μην αναφέρω ονόματα αλλά υπάρχουν αξιόλογα άτομα (έστω και λίγα) που πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει ο Ανώνυμος στην περιοχή μας: επιστήμονες, τεχνοκράτες, άνθρωποι με αξίες και ηγετικές ικανότητες. Βέβαια το "αποσύρθηκαν" δε σημαίνει αναγκαστικά και ότι είχαν ασχοληθεί με τα κοινά στο παρελθόν. Έχω στο νού μου δυο-τρία ονόματα τού περιβάλλοντός μου, σίγουρα έχεις κι εσύ. Όμως πώς να αφήσεις την πετυχημένη επαγγελματική σου δράση, τη ζωή σου, να στερηθείς και να στερήσεις το χρόνο σου από την οικογένειά σου για να μπεις σ' αυτή τη διαδικασία και να έχεις να κάνεις με ανθρώπους που λειτουργούν με εντελώς διαφορετική νοοτροπία;
    Να σού φέρω ένα παράδειγμα για τη Γέφυρα όπου Τσάνης και Σαββέλης ξεχωρίζουν και διοικούν. Δεν υπάρχουν άλλοι; Γνωρίζω πολλούς πετυχημένους συχωριανούς μου με δύο πτυχία και μεταπτυχιακό. Δε θα ήταν καλύτεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι δεν "προτρέπω να ανακυκλώσουμε τα ίδια παλιά υλικά¨.Η εμπειρία μου μεσα από τις σχέσεις μου με τεχνοκράτες, μου έχει διδάξει ότι αυτοί ασχολούνται περισσότερο με το πως θα ωφελήσουν τον ευατό τους αρχικά και δευτερον, όλα τα μετράνε με την ψιχρή λογική.
    Η πολιτική όμως δεν είναι ψιχρή λογική, είναι και συναίσθημα, είναι και ευαισθησία προς τον συνανθρωπό τους, τα οποία οι περισσότεροι δεν τα έχουν. ( Όρα Δ. Ν. Τ. )
    Όντας Τεχνοκράτης κι εγώ μπορώ να πω, ότι όσα υποστηρίζουν οι τεχνοκράτες του Δ. Ν. Τ. είναι προς όφελος της οικονομίας και της ανάπτυξης. Έλα όμως που σαν πολίτης υποφέρω και έρχεται το συναίσθημα που μου λέει ότι κάτι πάει στραβά, χωρίς να έχω εναλακτική πρόταση;
    Με τα παραπάνω θέλω να πω ότι ένας μανάβης ή ένας συνταξιούχος εάν έχει την όρεξη να παλέψει για το κοινωνικό συμφέρον έχοντας δίπλα του και τους κατάλληλους ανθρώπους, πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε και να τον βοήθήσουμε να το κάνει πράξη.
    Άλλωστε η πολιτική είναι ένα αποτέλεσμα μικρών και ευτελών κατα πρώτη ματιά πράξεων που χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα.
    Και επιτέλους μη μεγαλοποιούμε μια θέση όπως η θέση του Δημάρχου σε μια μικρή επαρχιακή πολή ότι μπορεί να θέλει και πολλά προσόντα, όπως να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που δεν ξέρουν την ελληνική γλώσσα. Αλλά ακόμη κι αν αυτό χρειαστεί για το καλό του τόπου, υπάρχουν και οι διερμηνείς
    Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι γνωστό "τοις πάσι" ότι δεν χειρίζεται καλά την αγγλική γλώσσα, αυτό όμως δεν τον κάνει λιγότερο ευαίσθητο πολιτικό ή ότι δεν μπορεί να χειριστεί καλά το δημόσιο συμφέον με οποιονδήποτε συνομιλήτή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΦΙΛΟΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΠΤΥΧ. ΑΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    ΕΙΧΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΟΥ ΩΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ) ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ.
    ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΜΕ ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ-ΜΠΑΚΑΛΗΔΕΣ-ΣΙΔΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ -ΑΔΕΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
    ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ.
    ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΕΙΤΕ.
    ΜΕ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΠΙ, ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ (ΚΟΜΜΑΤΟΣ Η ΑΤΟΜΟΥ), ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.
    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ-ΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΘΑ ΣΚΕΦΤΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε "Ανώνυμε 12:25 μ.μ.",
    Πολίτες σαν εσάς (με σπουδές, γνώσεις, και ευθιξία) θέλουμε και θα πρέπει και να γράφετε τις απόψεις σας και να μετέχετε σε εκλογικά σχήματα.
    Όσο επιτρέπουμε να μας διοικούν άνθρωποι με περιορισμένες δυνατότητες, τόσο τα προβλήματα θα γιγαντώνονται!

    και κάτι για τους επίδοξους Δημάρχους, σε όποιο πολιτικό χώρο κι αν ανήκουν:
    - Καθαρίστε τα ψηφοδέλτιά σας.
    - Ανανεώστε τα
    - Με παλιά υλικά δεν φτιάχνονται Νέοι Δήμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. νεα μεσημβρια αγνωστος-γνωστος ας μας πει καποιος απο ολους τους μορφωμενους-αμορφωτους του Δημου μας ποιος υπεγραψε το πολεοδομικο σχεδιος χωρις να το διαβασουν και μας πηραν τα σπιτια μας. Τα σπιτια ΜΑΣ ανηκουν στην ΠΡΟΝΟΙΑ. Δωστε μας πισω τα σπιτια μας. Εχουνε και τα μουτρα να ζητανε ψηφους. Φτανει. Καιρος να ξυπνησουμε. Δεν αξιζει κανεις τους. Απαντηστε μου τι γινεται με το πολεοδομικο σχεδιο κυριε Τσανη γιατι ολοι σας το ψηφισατε. 21 Σεπτεμβριου 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για να 'μαστε δίκαιοι, ο κος Τσανής δεν ήταν Δημοτικός Σύμβουλος την περίοδο ψήφισης του "περίφημου" νέου ΓΠΣ (Δεκέμβριος 2006, λόγω υποψηφιότητάς του στο Νομ. Συμβούλιο). Ο κος Τσανής έχει δώσει αγώνες για την ανάκληση του νέου ΓΠΣ.

    http://dimosagiou.blogspot.com/2010/01/blog-post.html

    Το υπερψήφισε όμως σύσσωμη η συμπολίτευση και μέρος της Αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. νεα μεσημβρια ξερουμε μηπως το αποτελεσμα των αγωνων αυτων. Ολοι καταλαβαν το λαθος τους αλλα δεν κανουν τιποτα. Περιμενουν ολοι να πανε στον Καλλικρατη και μετα να το λυσουν. Καηκαμε. Κανενας απο την Νεα Μεσημβρια δεν αξιζει. Ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος με ολους. Καλα θα κανουν να μην βγουν να ζητησουν ψηφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιατί στην Γέφυρα τι έκαναν? Ακύρωσαν τις περιουσίες όλων όσων έχουν επιχειρήσεις στην περιοχή. Πρέπεινα πάνε στο βιομηχανικό πάρκο του Μπόμπολα! Τρανταχτό παράδειγμα το ζαχαροπλαστείο που πέθανε ο άνθρωπος και δεν μπορεί η συζυγός του να συνεχίσει την δουλειά! Πρέπει να πάει στο βιομηχανικό πάρκο!
    Και με τις εκτάσεις που έδωσαν στο Βατοπαίδι τι έγινε? Το έκαναν γαργάρα το θέμα. (Σε γνώση μας είναι οι ανταλλαγές: Του Νομού Θεσσαλονίκης, στους Δήμους Μίκρας (50 οικόπεδα, Δημοτικό Διαμέρισμα Καρδίας, τα οποία ήδη έχουν πουληθεί σε εταιρία προσκείμενη της Μονής και οικοπεδοποιούνται, Τριλόφου, Άνω Σχολαρίου), Θέρμης (Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Ραιδεστού 16 οικόπεδα), Δήμου Πανοράματος (2 οικόπεδα), Δήμου Θερμαϊκού (5 οικόπεδα Δ.Δ. Νέων Επιβατών), Δήμου Ωραιοκάστρου (18 οικόπεδα), Δήμου Αγίου Αθανασίου (Δημοτικό Διαμέρισμα Νέας Αγχιάλου 10 οικόπεδα).)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλώ να είστε Κόσμιοι και Πολιτισμένοι στα σχόλιά σας σύμφωνα και με το ύφος και το στυλ του blog
- Ένα όνομα (ή ψευδώνυμο) θα βοηθούσε πολύ στον διάλογο.
- Υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια θα διαγράφονται και αντίγραφά τους είναι στην διάθεση οποιουδήποτε τα ζητήσει επώνυμα.

Δείτε επίσεις:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...